Ένα ξεχωριστό τριήμερο φεστιβάλ γεύσεων και εμπειριών…
Με τοπικά προϊόντα από 16 παραγωγούς και φυσικά δράσεις γευσιγνωσίας από το IEK Praxis Original Page
Συνδιοργάνωση Δήμος Κύμης – Αλιβερίου, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Κοινότητα Κύμης.
Χορηγός εκδήλωσης η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας
• Παρασκευή 5/8 σεφ Κουτσούκου Γεωργία: ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΩΤΕ
Χορηγοί: Τραχανά Κολουρίδη Μαρία Ειρήνη, Μανιτάρια Δίρφυς
• Σάββατο 6/8 σεφ Κουτσούκου Γεωργία: ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΣΥΚΑ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΟ ΠΕΛΤΕ
Χορηγοί: Λαζάνια Κολουρίδη Μαρία Ειρήνη, Σύκα Καραβασίλης Κώστας και Σαρλή Μαρίτα και Λάμπρου Κώστας