Υλικά
500 ml. χυμός λεμονιούUnmute
Remaining Time -0:00Fullscreen
500 γραμμάρια ζάχαρη
200 ml. νερό
Εκτέλεση
Σε χαμηλή φωτιά βάζεις το νερό με τη ζάχαρη.
Ανακατεύεις με απαλές κινήσεις μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Προσοχή: Δεν πρέπει να βράσει.
Μόλις γίνει σιρόπι, αφαιρείς από τη φωτιά και περιμένεις να κρυώσει.
Ρίχνεις μέσα το χυμό από τα λεμόνια.
Καλό ανακάτεμα.
Βάζεις τη λεμονάδα σε γυάλινο μπουκάλι και μετά στο ψυγείο.
Δοσολογία (ενδεικτική)
¼ σιρόπι λεμονάδας
¾ κρύο νερό
μπόλικα παγάκια
ladylike.gr